NASLOVNICA          O NAMA          PROIZVODNI PROGRAM          SUSTAV KVALITETE          REFERENCE          OPREMA          KARIJERA           ENERGIJA          KONTAKT
 
O NAMA

Tvrtka METAL DEKOR d.o.o. iz Ivanovca, P. Miškine 24, 40 000 Čakovec osnovana je 21.12.2010. godine kao pravni slijednik obrta Metal dekor iz Čakovca, I.G.Kovačića 22 osnovanog 1988. godine.

Osnivač i jedini vlasnik nekad obrta a danas tvrtke je gospodin Stjepan Vrhar.

Sa 3 zaposlena radnika koliko ih je Metal dekor imao u trenutku osnivanja, tvrtka je, vođena politikom održivog razvoja danas narasla na preko 220 zaposlena radnika.

Od proizvodnje ograda, stepeništa i drugih čelićnih konstrukcija Metal dekor d.o.o. predvođen vizionarskom politikom vlasnika postao je renomirani regionalni proizvođač transformatorskih kotlova za energetske transformatore, distributivne i specijalne transformatore, uređaja za pročišćavanje trafo ulja te ostalih čelićnih konstrukcija.Godišnje proizvodimo cca 2500 T od toga 1400 T kotlova za energetske transformatore, 190 T valovitih kotlova za distributivne transformatora, 800 T steznika te 70 T ostalih čeličnih konstrukcija. Više od 60 % proizvodnje direktno izvozimo na zahtjevno europsko tržište.

Spomenuta proizvodnja odvija se na 8.500 m² proizvodne površine što uz korištenje najnovijih tehnika i tehnologija u rukama stručnih, motiviranih i odgovornih radnika predstavlja garanciju za vrhunsku kvalitetu naših proizvoda i usluga. U tijeku je investicija u 1.500 m² proizvodne površine na novoj lokaciji industrijske zone Ivanovec.

U skladu s potrebama kupaca za sve složenijim postupcima zavarivanja, trajno se ulažu napori za odabir kvalificiranog zavarivačkog osoblja te njihovog usavršavanja sukladno novih tehnologijama. U primjeni je certifikat EN ISO 3834-2, postupci zavarivanja: MAG, REL, TIG, EOZ.

Politika osiguranja kvalitete ISO 9001:2008 sastavni je dio poslovne politike Metal dekora čija implementacija i kontinuirano unapređenje ima za cilj zadovoljenje svih zahtjeva i očekivanja kupaca, zaposlenih radnika, poslovnih partnera i društvene zajednice u kojoj živimo i radimo

"Bogatstvo i sreća svakog čovjeka ovisi o zdravlju i količini istinskih prijatelja, a bogatstvo tvrtke ovisi o količini zadovoljnih kupaca."

Stjepan Vrhar ing.

 

Metal Dekor © 2016.